PENTRHOUSE by Ambasad’Or Home

Penthouse by Ambasad’Or Home este decorat intr-un stil contemporan glam cu elemente gold, avand o suprafata de aproximativ 200 mp, prezentand urmatoarele dotari:
– Sistem de iluminat inteligent, lumina ambientala smart;
– Incalzire in pardoseala;
– Parchet rezistent la apa, triplustratificat;
– Centrala proprie cu utilitati independente ( apa, gaz, electricitate);
– Sistem climatizare complet
– Sistem de monitorizare si de efractie – paradox
– Sistem automatizat pentru draperii si perdele
– Tot mobilierul este custom made, realizat la indrumarea unui design interior, acesta creaza o armonie perfecta intre culoare, dimensiune si material.

BAILE
Doua grupuri sanitare utilate conform standardelor europene in materie de designer interior cu referinta directa la modernitate si eficienta. Acestea prezinta in dotare urmatoarele elemente:
– Obiecte sanitare placate cu aur si compozit de marmura
– Pereti placati cu oglinda gold
– Doua tipuri de gresie, Marazzi Marble Negro Marquina si Marazzi Marble Carrara Mat White.
– Usi filo muro.
– Perete de sticla cu cristele lichide actionate electric, smart-film. Acesta are un sistem astfel incat la doar o apasare de buton iti poti crea coltul tau de intimidate ( peretele devenind mat) sau din contra, poti avea un view relaxant la gradina Ambasad Or.

BUCATARIA
Bucataria este complet mobilata si utilata cu electrocasnicele necesare marca Bosch. Aceasta are ca atractie principala un bar suspendat din hymex cu spatii de depozitare. Bucataria are deschidere la o terasa de aproximativ 10 mp, ce poate fi folosita drept zona de luat masa in aer liber.

LIVING
Este caracteriat de modernismul glam in combinatie cu stilul clasic. Acesta prezinta un perete placat in cupru, un simbol al prosperitatii si plenitunidi. Acesta are un semineu de paza de apa, cu dubla utilizare, deoarece poate fi folosit atat pe timpul verii cat si in anotimpul rece, datorita faptului ca functioneaza precum un aer conditionat. Decorul este completat de canapeaua Luca Scacchetti by 4MARIANI. In partea opusa a camerei se regaseste un cigar corner completat de un fotoliu de piele marca Eames Lounge Chair. Living-ul are deschidere catre o terasa de aproximativ 10 mp, cu o gradina japoneza si zona de relaxare cu mobilier de ratan.

DORMITOR
Atractia principala a dormitorului este biroul sculptat in forma de pian, placat cu aur din gama Stylepark. Acesta este dotat cu un sistem automat ce scoate la iveala televizorul ce se afla in interiorul biroului. In partea opusa a incaperii se regasese patul tapitat centrat pe peretele placate cu oglinda gold. Aceasta se prelungeste si pe tavanul camerei si este completat de luminile ambientale, a calor culoare se poate schimba la doar o apasare de buton. Pe partea stanga a camerei este dressingul, de aproximativ 15 mp dotat cu mobilier de lemn masiv.
Dormitorul are iesire la o terasa de douazeci de mp, o zona de relaxare cu un ambient placut alcatuit de sezlonguri de ratan si de balansoar, terasa are in dotare si un spatiu de depozitare.