gradina

Ansamblul include o gradina interioara, perfecta pentru promenade și relaxare, parcari, avand acces securizat

transport

Mijloace de transport în comun în apropiere RATB, linii expres, locale (si in viitor METROU la cateva minute)

shopping

Acces facil către marile centre comerciale, aeroport, zona de birouri din nordul Bucurestiului

familie

Este locuința ideală pentru o familie dar si pentru investitie: inchiriere, inchiriere in regim hotelier sau revanzare

Ambasad’Or Home este ansamblul rezidential pe care l-ai asteptat, localizat în nordul Bucurestiului, in Otopeni, la granița cu Sectorul 1 cu acces facil catre marile centre comerciale, aeroport, zona de birouri. Ambasad’Or Home este investiție 100% românească, ce cuprinde 140 apartamente decomandate, cu două și trei camere, locuri de parcare supraterane si o cocheta gradina interioara perfecta pentru promenade si relaxare.

Regimul redus de inaltime, P+4, confera ansamblului un grad sporit de siguranta. Stuctura de rezistenta este asigurata de cadrele de beton armat, confortul termic si acustic fiind asigurat de catre inchiderile exterioare cu caramida, termosistem si tamplaria PVC cu 6 camere cu geam tripan. Deși sunt păstrate standardele ridicate specifice Ambasad’Or, prețurile apartamentelor sunt eligibile pentru programul Prima Casă sau achizitie prin alt tip de credit.

Stiind ca structura veniturilor fiecarei persoane este diferita, am adoptat modalitati de plata flexibile, adaptate fiecarei persoane. Va asteptam cu drag la vizionare pentru a raspunde tuturor intrebarilor dumneavoastra!

Formular de contact

  Am citit și accept Politica de Confidențialitate.

  Informatii contact

  Drumul Odaii Nr.27,
  Bucuresti, Romania

  0734.442.219

  office@ambasador-home.ro